View Single Post
Staro 19.01.2024., 19:21   #1802
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Na spomenutoj glupost su ispostavili razglednicu ovrhe, a tad nemas koristi inatiti se, koliko god i sam konstatirah da je sugestija maloumna, ali covjek klima s ramenima i veli "tako je tko kod nas" i sto bi profitirao? Samo bi sebi jos vecu stetu napravio.

Za drugi prodani poslovni prostor u Centru, automatizmom jos kod biljeznika, sve upisano, vodim vlasnika u Holding, za koji dan, da vidimo jel vide novog vlasnika. Znas koliko im je trebalo da ga upisu? Preko 5 mjeseci! Pitam kako je to moguce, vele, nazalost, ceka se po 2-3 mjeseca.

A za taj prostor dostavili su mi isto ovrhu i to za 3 eura! Ponovo Holding, pitam ljudi pa kako, oni gledaju sami ne znaju. Idem u Savsku, tamo vlasnika uopce nisu upisali u GSKG-u, a ovi bez njih ne mogu nista. Tamo popunjavam, te cekam preko mjesec dana. Vele da moze racun doci samo jedan mjesec nakon ispisa, a meni dolazi i za to vec skoro tri mjeseca.

Programirani kaos, u kojem se ni oni sami ne snalaze iz prve. Stalno je nekad instanca iznad, novi posrednik. Neki bi rekli, izmisljanje radnih mjesta gdje troje ljudi radi istu stvar, pa na kraju ne naprave nista. Ili zaposljavanje bez ikakvih kompetencija, svako nek izabere sto mu se cini smislenije.

...
Visage je offline   Reply With Quote