Citiraj:
Autor coconut
Danas sam vidio mjesečni izvod ZABA-e od jednog frenda. Liku su naplatili 14,50 € izvod firme na papiru! Fakin' 100 kn za list papira.  Da je 14,50 kn, bilo bi previše, a kamoli €. Užas.
|
Ha, vec dugo velim, da ne mozes preci prag ZABA-e, a da te automatski nece kostati koju lipu, kunu ili jureka. Samo, oni su mu morali navesti da ce "troskovi" izvoda kostati toliko i toliko.
Meni je bankarica listala deset minuta i printala papire, jer mi je Holding ispostavio racun, za koji sam imao dokaz da je placen. Vele u Holdingu, vidimo da imate dokaz (!) ali morate u banku, da banka dokaze da je proslo kroz njih. Toliko glupo zvuci, da mi se cini da ni referent nije bio siguran, ima li smisla sto je rekao.
Lista zena u ZABA-i, pa mi printa, dobio deset papira, te na kraju pokaze rukom i veli - Pa Vi Ste Pretplatili za dvostruku cifru (oko 1200 kn).
Pitam u Holdingu, kako sad objasnjavaju? Gleda covjek, veli taj novac nam stoji "u zraku" nikad nije evidentiran! Pouka, cuvati racune u kojem god obliku, papirnatom nabolje, jer kad ti preko godinu dana mogu takve gluposti raditi....