Firma je K&K europrojekt. Najjeftinija ponuda za sad i zadovoljan sam sa informacijama i razgovorom telefonski, Samo eto malo me brinu te lose recenzije, bas ono ljutith kupaca oko kasnjenja uglavnom. Bio i u marlexu i vec sam posalo upit ali nisu jos odgovorili i kazu mi 6 tjedana kod njih. Tako je i kod k&k. Koliko sam shvatio Marlex radi stolariju za cijlu hrpu tih manjih firma koje su u biti trgovci i ugraduju.. Vidjet cu kakva je ponuda direktno od marlexa pa odlucit. Pogledao i te neo profile, a ono iskreno imam doma pvc stolariju koja je stara preko 30 godina i profili su isti

Ravne linije, bas ono kako je nekad bilo jedino i dostupno na trzistu. Meni je prevaga to sto su uski, jer mi treba prostora sto vise za prolaz a i za stiropor fasadu i ako je vjerovat tom da je ok bez tih celicnih ojacanja, opet bolje za mene jer ovdje sve zahrđa s vremenom pa cak i ako je tako zatvoreno..
Jos razmisljam dali da idem na troslojno staklo. Ipak je koef. upola. Da radim doma u zg isao bi na 4 stakla. Koef na 4slojonom je samo 0,3, a to je kao cigla 20cm i 10cm stiropora.. Ovdje je toplije ali ipak si mislim da nije bas losa investicija dodat 10% i imat 3slojna..
Mislim da marlex i ovi, a iz drugih ponuda vidim 5 godina na pvc. To mi je malo glupo da se tako kratka garancija daje na profile. Realno tko od nas uzme novu stolariju i onda mijenja za 5-10 godina?? Realno bi garancija na pvc profile trebala bit bar 20 godina, a i to je malo. Za krov se dobije po 50 godina, jer nitko normalan nece radit novi krov svakih 10-20 godina, a i sa stolarijom je tako i ne kuzim ceg se to oni boje da daju samo 5 godina a i da to nekako prolazi. Ljudi bi trebali zahtijevat min 10 godina garancije za pocetak pa bi se i oni malo pogurali da se bore tko ima duzu i gurnuli to na 15 recimo..