View Single Post
Staro 18.01.2024., 15:01   #1926
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Al na to se svodi da takav reciever kosta Nebrem si priustiti reciever koji em ima dobar DAC em je dobro pojacalo em je dobar za streaming i ima podrsku za sve sto i WIIM i da nije ovisan samo o softwerskoj konfiguraciji kroz neki app. Tak da moram kemijat. Zato Streamer hocu da je samo Stremer za "male pare" ali zelim da samo predaje zvuk DAC-u/pojacalu. Ipad je isto "Streaming" uredaj. I spojen je na RCA na Jamu. I zvuk je - drukciji. Ne zelim da taj dio utjece na zvuk. Posto si nemogu priustiuti kvalitetno integrirano pojacalo sa streaming funkcijom (Marantz/Denon barem koje sam gledao) i fizikalnim tipkama / dobrim daljincem i da ima dobar bass management - ovo je jedino sto mi pada na pamet. Koje bi pojacalo ili reciever sa integriranim DAC-om i Tidal Connect funkcijom i bass managementom bilo "pristojno"? I volio bih isprobat AB class pojacalo posto navodno malo topliji zvuk daju.
Ako ti ne treba surround onda uzmi tipa Wiim Pro Plus i recimo Fosi Audio V3 amp + MiniDSP neki jeftiniji i imaš dobar streamer, dobar amp i bass management...i opet nije jeftino.
Po meni najbolje recimo Marantz Cinema S70 AVR jer ima full preout-ove i Audyssey za bass management (makar slabiji) i onda taj Fosi amp da ti ganja Oberone.
9800pro je offline   Reply With Quote