View Single Post
Staro 18.01.2024., 11:44   #13014
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Točno to, inovacija se svela na minimum a zarada samo raste. Besramno copy-pastanje Appleovih "fičura" ne treba ni komentirati...
Šteta što je Huawei praktički ispao iz igre prije par godina, jedini je mogao natjerati Crapple i Šljamsung na inovaciju i konkurentnost, pogotovo kad pričamo o kamerama.

Evo jedan detaljan video vezan uz S24 seriju, iskustva iz prve ruke...

U boldanom je problem..
Vremena S2 modela su daleko iza nas, i mislim da se to više neće ponovit..
Ovo danas nema veze s vezom, štancanjem smartfona uz naravno povećanje cijena a potonje je jako bitno, jer čovjeka počinje zanimat što točno nudi određeni proizvod..
Mislim da samsung neće još dugo živit na svom imenu ukoliko se nekaj ne promjeni, al to ne vrijedi samo za samsung.
Svi znamo kak je htc završio, pa lg, a nekak mi je i sony sumnjiv, doduše on se uvijek drži negdje u pozadini, pa na kraju i opstaje na tržištu i ima svoj krug kupaca..

Pitanje je, što će biti dok ljudi shvate kakav je samsung Dal će i onda vrijedit ona poznata: shut up and take my money

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Mobiteli su odavno prestali biti inovativni. Svake godine isti dizajn, koji MP i GHz više i to je to. Najnoviji gimik je AI. A 90% korisnika će imati malo ili nikakve koristi od njega.
Slažem se.. Već odavno nema nikakvih inovacija, kolko je sve napredovalo, samo baterija stagnira, mob napucaju hardverski do ibera, a ak ga isto tolko koristiš dnevno, jedva da izdrži do kraja noći, to sve govori da ne mogu naći adekvatno rješenje za bateriju, za utjehu izmislili su brzo punenje, što jako pozdravljam i to je po meni prava stvar; što se tiče brzog punjenja to nejde samsung neg ostatak društva koji su implementirali tu tehnologiju.. Samsung se vuče još na 45w kojem treba do stotke dugih 1.15h.

Daj samo što svjetliji ekran, AI gluposti s fjučerima koje će ekipa koristit par dana, pa se poslije neće ni obazirat na to, čim više GHz, a igre se vrte u jedva 60fps.. Kamera poboljšana samo softverski i to predstave kao novitet

Samsungu je bolje da nestane na kratko vrijeme i dok se zbroji nek se vrati na pozornicu, jer ovo je sramota, još će se ljudi morat sramotit umjesto njih.

A da ipak nije sve tak crno, došli su pameti po pitanju izbacivanja redovitih zakrpi pa čak i sam OS dobiva nadogradnje kroz duže vrijeme i to im je

Kupce boli briga, dok skuže da im je dost, otišli bu nekom drugom, a valda će onda samsung doći pameti.
zvonac je offline   Reply With Quote