Citiraj:
Autor GreenLife
Eh...skupo skupo
Evo ja danas ostavio svog Leona u ovlaštenom vamo kraj Kirchheima:
- znači kontrola svega, (u kabini sam si filter sam promijenio pa srećom tu je ušteda 60€), zamjena svjećice, ulje, filter ulja, deponiranje ulja, šaraf na donjem deklu (mjenja se kod svake izmjene pošto je plastični) - samo 585€ 
I da - mislio da mi dolazi DSG servis pošto sam već na 62k km - ispostavilo se da ovi sa 7 brzina imaju servisni interval od 120k km
|
Meni za C Klasu uzeli 826€. Veliki servis, Mercedes ga zove Servis B, a u biti je ovo što si naveo - kontrola svega i zamjena filtera i tekućina. Jedino mi AdBlue nisu tankali.
Sad sam miran 2 godine, a dok god nema većih popravaka i troškova, lako se pregrmi i cijena velikog servisa. Možda ga i utopim do sljedećeg jer sam ga kupio povoljno (da ga prodajem u Hrvatskoj još bi i zaradio).
Citiraj:
Autor sokre10
Momci, kasko osiguranje, neka iskustva...
Nije toliko bitna cijena, već da u slučaju štete odradim sve bez puno glavobolje.
Naravno i opseg pokrića je bitan. Ide full kasko. Uzimam toyotu pa mi se nudi generali koji je in house kod njih, a nemam nikakvih iskustava s njima.
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk
|
U tom slučaju barem neki koji ima fizičke urede i zaposlenike kojima možeš u bilo kojem trenutku banuti na vrata. U Njemačkoj je popularno obarati cijene tako da uopće nemaš pristup ljudima, čak ni telefonski, štetu prijavljuješ online i onda se to šalje Boga pitaj kome. Da si u Njemačkoj preporučio bi ti Allianz, imaju urede na svakom koraku i uredno su među najbolje ocijenjenima, ali i najskupljima. Kad je kasko u pitanju, tu je bez iznimke koliko para, toliko muzike.