Citiraj:
Autor Lewis
Imam dva LGa (doduse stariji modeli 2018 i 2019 godine) i nemam tih problem sa PLEXom, tako da vjerujem da nisi nesto dobro podesio u settingsima ili na strani serverskog dijela plexa... Sto se tice transcodinga ta opcija se ni nemoze upaliti ako nemas PlexPass (placenu verziju).
Pogledaj negdje u opcijama Plexa na LGu da stavis na "Direct Stream" ili tako nekako se zvala opcija.
Ak one uspijes javi mi na PM pa ti posaljem screengrabove kako je kod mene podeseno na LGu.
|
Nije do Plex klijenta za LG već do Plex servera. Direct stream radi za video ali ne i za audio i to i sam Plex kaže da se ne može isključiti transkoding za audio:
https://support.plex.tv/articles/200250347-transcoder/
Disable transcoding of the video stream in transcoder operations. With this set, the transcoder may still transcode audio as well as remux video. If this option is enabled and the video stream would require transcoding to be compatible for playback, then it can result in playback failing.
Citiraj:
Autor Spikeman
pa kaj nije taj ugrađeni media player dobar? što on ne može žvakat fajlove od 20+GB? Zašto se zezaš sa Kodijem ako on dobro radi? I titlovi šljakaju bez ikakvih problema uz podosta opcija (tako kažu)
|
dobar je 99%, no nije dobar ako film treba vanjski titl a pri tome film i titl imaju točke u nazivu, što je praktički standard u nazivima za filmove s torrenta i to ga izgleda je*e jer radi normalno kad se točke maknu (al to zahtjeva il ručno micanje il auto rename-anje što dovodi do dupliranja fajlova ako se isti još moraju seedat)
KODI me također nervira zbog prepunjavanja buffer-a koji na kraju izgleda nema veze s veličinom filma. Eno jučer sam pogledao cijeli film od 2gb i uzrokovao je smrzavanje funkcija. TV je došao sebi tek nakon gašenja i čekanja cca 5min kada je "škljocnuo" a ekran imao kratak bljesak kao da je tek otpustio napon. Vrlo neugodna scena zbog koje sam odlučio maknut KODI