Citiraj:
Autor Daten
Passat je b7 variant, znači karavan što mi odgovara zbog djece.
Prodaje ga rođak koji je pazio na auto i održavao ga je isključivo u ovlaštenom servisu, vjerujem mu, a ima i sve račune iz servisa.
Kad gledam cijene na njuškalu, za novce koje me traži mogu dobiti puno lošije opremljen passat i sa puno više kilometara za koje isto ne mogu biti siguran da su stvarni.
|
Eee sad kužim dilemu

Ne bi ti bio u koži, hehe

Iz nekog razloga Golf i Passat karavani imaju manje glupih kvarova od limuzinske i hatchback braće. Ne znam zašto je tome tako.
Ako ga možeš kupiti i prodati za iste novce za koje si ga dobio onda dileme nema.
Citiraj:
Autor sinisa1989
Svaka roba ima svog kupca. To što ti ne bi kupio taj auto sad (ili za 3-4-5 godina), ne znači da nitko drugi neće. Po toj logici nitko od nas neće prodati svoj trenutni auto za XY vremena. Ne kupuješ auto valjda za vlasnika nakon tebe?
|
Logika se zove “gubitak vrijednosti vozila”.
Limuzinama i karavanima već godinama naglo pada popularnost. Najnoviji Passat je najvjerojatnije posljednji Passat. Insignia ide u povijest, Talisman također…
Pad popularnosti znači npr. manje dostupnih dijelova za servis pogotovo kvalitetnih i štošta a time i pad prodajne cijene rabljenog a najviše zbog smanjenog interesa.
Drugim riječima dobit ćeš za njega (puno) manje natrag. Ako ti je to prihvatljivo samo daj