Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.01.2024., 19:15   #71562
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Automobili

Citiraj:
Autor Daten Pregled postova
Passat je b7 variant, znači karavan što mi odgovara zbog djece.

Prodaje ga rođak koji je pazio na auto i održavao ga je isključivo u ovlaštenom servisu, vjerujem mu, a ima i sve račune iz servisa.

Kad gledam cijene na njuškalu, za novce koje me traži mogu dobiti puno lošije opremljen passat i sa puno više kilometara za koje isto ne mogu biti siguran da su stvarni.
Eee sad kužim dilemu Ne bi ti bio u koži, hehe Iz nekog razloga Golf i Passat karavani imaju manje glupih kvarova od limuzinske i hatchback braće. Ne znam zašto je tome tako.

Ako ga možeš kupiti i prodati za iste novce za koje si ga dobio onda dileme nema.

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Svaka roba ima svog kupca. To što ti ne bi kupio taj auto sad (ili za 3-4-5 godina), ne znači da nitko drugi neće. Po toj logici nitko od nas neće prodati svoj trenutni auto za XY vremena. Ne kupuješ auto valjda za vlasnika nakon tebe?
Logika se zove “gubitak vrijednosti vozila”.

Limuzinama i karavanima već godinama naglo pada popularnost. Najnoviji Passat je najvjerojatnije posljednji Passat. Insignia ide u povijest, Talisman također…

Pad popularnosti znači npr. manje dostupnih dijelova za servis pogotovo kvalitetnih i štošta a time i pad prodajne cijene rabljenog a najviše zbog smanjenog interesa.

Drugim riječima dobit ćeš za njega (puno) manje natrag. Ako ti je to prihvatljivo samo daj