View Single Post
Staro 16.01.2024., 16:09   #1910
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Update:

Stavio zvucnike na stalke i experimentirao sa razmjestajem u prostoriji - echo mi radi ogromne probleme ali hebiga nebrem imat sve i ne mislim tako duboko ici da jos prostoriju obradim. WIIM AMP je jucer stigao i pokazao se kao fini upgrade u odnosu na Jamo. Zvuk koji ESS Sabre DAC daje u odnosu na Cyrrus Logic u Jamu je topliji, bolje definiran, bas ne leti na sve strane i sto je najbitnije pri nizoj glasnoci cujem puno vise nego dosad. Jamo samo morao dosta nafrljiti da zvucnici daju svoj puni potencijal. S obzirom da je internet pun testova i osvrta na WIIM produkte necu tu previse rijeci trosit . Mislim da je jasno da je definitivno najbolja investicija ispod 1000 Eura. Jamo sam spojio trenutno kao CD Player preko RCA na WIIM i cak i to zvuci bolje nego kad je Jamo direktno pustao sve. Ono sto me osobno smeta je igracka od daljinca u odnosu na Jamo (hebiga volim pipat). Da aplikacija je odlicna ali mi je draze jednostavno uzet daljinac u ruke i odradit sto zelim. Za podesavanje glasnoce i saltanje izmedu izvora zvuka je dovoljno dobar. Drugo sto mi ide na zivac je sto nema normalizacije zvuka (ili ju ja nisam nasao). Kad streamam glazbu sa Tidala preko WIIM aplikacije neke pjesme su osjetno tise od drugih sto nije problem sam po sebi nego kad nakon toga dode glasnija opet moram daljinac u ruke jer mi susjedi vec spominju rodbinu. Tu ima mjesta za poboljsanje. Malo me kopka i to sto WIIM AMP nema nikakav digitalni output pa ako se odlucim s vremenom na bolje pojacalo/DAC i zvucnike - uredaj vise ni za streaming ne mogu koristiti (WIIM Pro i Pro Plus nemaju taj problem). No poznavajuci moju zenu ovo ce ostat iducih 20+ godina tak da...
Gdje si uzeo WiiM Amp, kolko para?
A za refleksije, prvo stavi tepih na pod (ne mislim na ovu ispriku od tepiha šta se malo vidi na slici, odi na full Šegy).
To ti je prva najveća reflektivna površina i nije nešto što bi žena trebala odbiti
Ako se odlučiš na bolji amp prodaj WiiM ili ga preseli u drugu sobu za drugu zonu.
Onda na novi amp spojiš WiiM Pro Plus i kontroliraš oba preko aplikacije.
Kakvi su Oberoni (ako sam pogodio)?
9800pro je offline   Reply With Quote