View Single Post
Staro 16.01.2024., 12:19   #2838
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
pa ne, ja sam još uvik na ubuntu doma + MacbookPro za posao.
Fedoru više ne koristim otkad sam prominija konfiguraciju, previše me zezala sa RTX 3080.
https://rpmfusion.org/Howto/NVIDIA#C...Quadro.2FTesla

Nek se nade sa onima sa istim problemima Fedora po meni ima najbolji omjer "lakoce upotrebe" i CLI nacina rijesavanja problema za naprednije Linux korisnike. Meni sjela ko budali samar vec par godina se ne micem s nje
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Možda na Windowse ?

Ha gle - moguce. Windows je na desktopu standard trenutno htjeli to Linuxasi ili ne i sav spyware faktor na stranu vecini ekipe je iskreno svjedno dok god stvari koje trebaju sljaka kak spada. Uz saw taj spyware moderan Windows OS je preuzeo i mnogo toga os Linux filozofije i na svoj nacin implementirao i ruku na srce WinXP i Win10 (pa cak i 11) su dva potpuno razlicita OS-a s tim da je noviji OS naravno itekako veliko poboljasanje. Ustalom vidi moj komp. Imam mali Fujitsu komp sa strane kao storage server i za virtualke/podman experimente. Jednostavno mi se vise nije dalo zezat dnevno sa stvarima koje na Windowsu rade. U mom slucaju Sonicwall VPN Client i RDP konekcije. Remmina je odlicna al svako malo mi se dogadalo da kad minimiram prozor se sve pomakne kod restore u stranu. Iskreno neda mi se vise s takvim bugovima zahebavat. A ni ne visim vise privatno na kompu dan i noc ko nekad.

Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 16.01.2024. u 12:46.
tomek@vz je online   Reply With Quote