Da sam se ozenio i ostao 10 godina zivjeti kod staraca (tada bez djece), komotno bi stedili 500-800 eura mjesecno u tom periodu. Ali kvaliteta zivota bi nam u najmanju ruku bila zivo sranje i sigurno bi se razveli u trecoj godini

Naravno, to je individualno, netko voli kad su mu starci blizu, topla manestra je uvijek 10 stepenica daleko

Tako da smo tih 10 godina proveli u podstanarstvu i stedili u prosjeku oko 100-300 eura mjesecno da budemo likvidni barem 6mj ako jedno od nas ostane bez posla. U pocetku su nam primanja bila 4000 kn, pa je islo do 10.000 kn, da bi na kraju zavrsili na oko 2200 eura u stanu od 500 eura. Pa je doslo i dite, a s njim i jedna placa manje. Svejedno smo uspjeli godinu dana u istom stanu bez grebanja u stednju.
Sad se selimo kod staraca (i prokleto se ne veselim tome) jer zelimo napraviti kucicu, a kako stvari stoje kuca ce biti oko 60-70m2 i kredit do moje 67. godine zivota samo s mojim primanjima.
- srednja klasa nesretnika koji su zaglavili, bez poduzetnickog duha u sebi, i koji su dobili zemljiste na dar barem 5 godina prekasno. Ali hej, sad imamo ~80 maslina!