Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.01.2024., 15:46   #71474
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Sreca da sam u portable FF-u gledao na prenosniku, inace mi je 'njegova-storija' uvijek onemogucena. Cak nize vele da prenose s naseg portala. Odvukao me naslov na nekom portalu sa strane:
Izvor im je pak drugi portal, čiji sam tab nakon 5 sekundi ugasio

Ak je 50% ili niže da se dobro prodaje, neizbježno je da će se ukinuti ili će manualac drastično poskupiti.

Najbolja stvar je: imaju ga selektivno. Zašto pobogu novi M3 touring nema manualac u ponudi? Pod vanjštinom se nalazi ISTI auto kao M3 limuzina.

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Strategijski zacrtano, nisam polagao velike nade.

Recimo, neki dan sam saznao u razgovoru, drugima je vjerojatno stara vijesti, da su Audi TT ukinuli.
R8 isto, u istom điru.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Čuj to stinky.
Nije mislio na to tko je gdje što proizveo, preveo ili odšlepao.

Doslovce je stinky. Svaki put kad se vozim iza neke čađare ovdje, bio stari TDI ili novi TDI koji se još nije zagrijao, žena i ja otvaramo prozore i na -10°C.
Apsolutna katastrofa je voziti se iza takvih tehnolođija, gdje ECU ne zna što da radi.

Problem niti nisu auti, problem su vlasnici i mehe koji nude polovična rješenja u vidu deaktivacije grešaka, gašenja EGR-a i sličnih peripetija.

Za usporedbu bi trebao otići na par dana prodisati negdje u planine, po povratku ćeš odmah osjetiti koliko je zrak u ZG/okolici ali i bilo kojem iole većem gradu odvratan.