View Single Post
Staro 10.01.2024., 16:53   #6
vladjan1901
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
Ne može preko kabla isto? Ne znaš za ping? Vjerojatno? Misliš? Ne znamo ni ip adresu dal ima?

Previše nepoznanica za riješiti problem. U principu ti ne znaš ništa, a ja još manje onda.

Sretno
ok, hvala, sretno i tebi

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Hm, šta je kolega rekao, premalo povratnih informacija.
Napiši:
- koji ISP
- koji router
- kad je zadnji put rađen reboot routera
- koliko vas ima u uredu tj. koliko je aktivnih klijenata
- otvori web konfig routera i pogledati status / logove (od stanja Internet konekcije do akrivnih klijenata na Lan - u i WiFi - ju

Prvo treba riješiti urednu konekciju preko Lan - a a u drugom koraku preko WiFi.
u glupim winsima odradi ovo:
https://support.pearson.com/getsuppo...tion-Flush-DNS
nakon toga (isto u CMD) PING "IP tvog adresa" routera i PING 8.8.8.8 mora prolaziti ok,
vidi > https://support.shaw.ca/t5/internet-...dows/ta-p/6677
isto se događa i kod mene doma na routeru i u drugoj firmi na routeru i na hotspotu preko moba. samo na tom laptopu. svako drugo računalo radi bez greške i u uredu i doma i preko kabla i preko wifi. samo taj laptop se spoji, sve radi normalno i samo puf nema interneta. mogu staviti u tom trenutku 4 routera sa 4 različita isp-a i na koji se god spoji nema interneta.

Restartam laptop. uredno se spoji i za 15 minuta opet puf, no internet. sve drugo u tom trenutku radi na drugim računalima. router ok, mreža ok, internet radi.

Nije do routera, do laptopa je 100% , samo se nisam susreo sa takvim čudnim kvarom nikad. Nešto ga zeza u windowsima po meni, jer mrežni adapteri nisu u kvaru, svi rade i u jednom trenutku, nemože dobiti internet na bilo kojem mrežnom adapteru. Imam 2 wifi adaptera i mrežni adapter na laptopu i na svakom je isto.

Proba ću ono gore, no mislim da će to riješit trenutno problem, za 10 minuta će opet se kvar pojaviti.
Probam , pa javim

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.01.2024. u 17:09.
vladjan1901 je offline