Citiraj:
Autor VandaL.pr!
Ima sad Kodi i na webosu, doduse nisam ga nikad koristio pa neznam namjestiti :/
|
Evo dobrih uputa (javi ukoliko zeza posto je drugi OS, ima i druga metoda), slijedi upute doslovno kako piše
elementum dodatak i
a4ksubtitles dodatak i to je sve sto ti treba.
Citiraj:
Nakon postavljanja dodataka moras postaviti:
kodi-settings-player-subtitles character set central europe windows (za č,š,đ,ž..);
kodi-settings-player-subtitles- odaberi si jezike koje želiš i obavezno bosnu stavi jer ima podosta bosanskih titlova dok hrvatskih nema
kodi-settings-player-subtitles-default movie i serije podesi na a4ks
kodi-settings-addons-subtitles addons-a4ks-configure-automatic loading first subtitles silently (da skine prvi titl koji nade);
|
Moguće još da ćeš morati postaviti i u elementum postavkama subtitlove ali lako to ako ti vec vrti film i moras rucno potraziti titlove (btw meni zacvika kodi ako idem na load subtitles u playeru, mora se ici na Download subtitles pa ti ponudi i odaberes kojeg zelis da te to ne buni), lako cemo automatizirati loadanje titlova bitno da ti radi.
Medutim ako patis od osrednje veze na internet (ispod 40mbps onda bi ti 4k sadrzaj mogao stekat) mozes razmisliti o realdebrid racunu posto on cachea torrente i stoga sadrzaj koji streamas bude osjetno brze radio i nece biti cacheinga toliko. Osobno koristim i prezadovoljan sam (graničim na 40mbps).
Ajde probaj postaviti i javi kako radi, bas me zanima dal cpu/ram/storage može žvakat 4k stream koristeći kodi. Imam samsung telku i toplo se nadam da ce i kod njega uskoro Kodi doći.
BTW koji je to točno model televizora?