Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.01.2024., 16:00   #71392
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp
 
Alfredo nr.3's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 1,089
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Zamijeni nosače motora ako nisi. Stavi originalne. Preporodit ćeš se. Puno buke i vibracija na Cliu II dođe nakon ~150.000km kada tri nosača motora daju svoje pogotovo onaj hidraulički na muldi. Puknuta guma na nosaču auspuha također vibrira cijeli auto.

Provjeri MAP senzor. On je uboden gore lijevo u poklopac ventila. On ne smije upasti unutra do kraja jer onda motor grubo radi i slabije vuče. To su glupo napravili i stavili pretanki poklopac pa donji o-ring propadne i ne brtvi.

U nove aute ćeš se malo razočarati nakon Clia II jer on ima baš kvalitetan interijer i plastike pogotovo ako imaš veziju s profiliranim sicevima. Uz to izuzetno je zahvalan za održavanje. Prestao se proizvoditi prije 11+ godina a još uvijek ima svih dijelova za njega originalnih i zamjenskih što se ne bi moglo reći za mnoge mlađe modele auta.
Hvala na preporuci.
Imam Clio Storiju Bye Bye 1.2 16V iz 2012. Prvi vlasnik. Sportska sjedala više klase. Davali su ta sjedala kao poklon zadnjem modelu dvojke. Platio sam ga 68.890kn. Vrhunska cijena za vrhunski gradski auto.
Trenutno ima oko 123 000km.
Imam ponudu iz Renault salona za Clio V Ph1 tCE 90kgs za 15 100€. Išao sam ga vidjeti i izvana i unutra izgleda super, veći prtljažnik, sjedala ok. Kad sam sjeo u njega mislio sam da je to to, no onda sam išao na probnu vožnju i tu me jako razočarao, ali možda je do toga da je to jednostvno puno drugačiji motor od moga i da se treba priviknuti. No, kako god, odlučio sam se zadržati na starom autu. Žena je jako razočarana
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote