Recite mi da led prsten koji svjetli na masci BMW-a, kao lampice na sajmu bizunterije, da je to vlasnik u svome aranzmanu napravio. Nije valjda serijski? Samo, nisam uopce gledao model, rekao bih SUV, ali kad su mu trenutni bubrezi ekstremno veliki, lako te prevari u brzini.
Citiraj:
Autor medo
Zamijeni nosače motora ako nisi. Stavi originalne. Preporodit ćeš se.
|
Za starije modele, jako dvojben zahvat, jer (ne)kvaliteta danasnjh dijelova je zastrasujuca. Postoji firma u ZG-u, koja radi posebno gumificiranje (jako robusno) nosaca motora, te sam od dvoje ljudi cuo da su jako zadovoljni.
Citiraj:
Autor medo
U nove aute ćeš se malo razočarati nakon Clia II jer on ima baš kvalitetan interijer i plastike pogotovo ako imaš veziju s
|
Meni ja Clio interijer odvijek bio rak rana. Niti jedan mi se nije svidjao, najveci sok, kad sam na Velesajmu sjedio u V6-ici, koja osim alcantare na volanu i metalnoj kapici na mijenjacu, nista drugacije nije imala od normalnog. Ne da je ruzan, nego, nekako su mi pregrubi bili materijali. E sad, lagao bi da sam sjedio u novim modelima s musavim spiglom.
Sad sam isao pogledati mkII, pa imas i pravo, nije tako los! Satisovski poredano, bit ce da sam jos u soku danasnjih ekrana, pa krivo optuzih sve modele
..