Pula je bijela od soli, a bura je i nije neka ekstremna vlaga po noci. Ako nas nije iznenadio minus, onda ne znam...
Citiraj:
Autor ALiEN17
Ma ne da mi se sada s time zezati, ici ce gore na auto... A ispada da je trziste polovnih guma bas nekako "nepopularno", zasto je tako? Pretpostavljam logicki da ljudi bas ne vole tako ozbiljne stvari kupovati polovne? Nikad ne znas kako ih je tko skladistio, koristio itd.? Ili? Na oglasnicima posvuda vidim uglavnom nove gume, a polovno sta se prodaje je skupi krs... Vidio sam da ljudi cak prodaju i 10 godina stare gume koje su malo koristene i kao nove"... To je samo za nesrecu na cesti, pretpostavljam?
|
Dosta se traze rabljene gume za stalke suncobrana, vaze za cvijece, bokobrane za remorkere
Rabljenu gumu bi kupio ajde da je godinu dana stara/vozena i za sekundarni auto i da imam stelu za jeftinu/besplatnu montazu. U suprotnom mi je to bezveze drkanje s precestim mijenjanjem guma jer vec sa 3-4 godine na cesti ta je guma na dobrom putu da bude plasticnija od Hane Rodic. Pogotovo zimulja vozena u primorju.