View Single Post
Staro 08.01.2024., 22:40   #6972
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Odigrao sam Half Life : Delta Particles. Mod je vrh, uz bok Echosu koji je bio mod godine. Fascinira me koliko odličnih level dizajnera ima među modding scenom. Baš izlaze vrhunske stvari, gotovo nemam potrebe kupovati nove igre. Iako i ne znam što bih kupio. Razmišljam da kupim Red dead redemption 2 na Epicu dok je još akcija, no odbija me otvoreni svijet. Može li se igra odigrati od početka do kraja bez da se grinda sa strane?
Razmišljam još i da li da uzmem Horizon Zero Dawn i Lego Skywalker saga no ista dilema.
apropo RDR2, ovo dolazi od igrača kojeg nisu zanimali rpg na temu divljeg zapada, kauboja i takve neke amerike pred doba industrijalizacije, ali bez grižnje savijesti mogu preporučiti kao must play pa makar da si u životu igrao samo tetris i ništa drugo.

svojevrsni grind je sastavni dio jednog rpg-a ovakvog kalibra,
ali je odrađeno na način da te igra jednostavno povuče da odradiš pokoju side misiju (dobar dio možeš odraditi i usput) radi boljeg geara kojeg ćeš ionako samoinicijativno krenut grindat, pogotovo ako te igra "uhvati" jer je slow burn u početku.
kasnije postane igretina u kojoj je pažnja na detalje odrađena vrhunski u skoro svakom aspektu.
kao blagi minus bi naveo mehaniku kretanja, malo je zastarijela, ali na kompu mi to nije bilo toliko izraženo kao na ps.

ps. nemoš fulat niti sa HZD, imho, uz bok RDR2!