View Single Post
Staro 08.01.2024., 12:19   #18174
Staromodan
Premium

Datum registracije: Nov 2012
Novogodisnje odluke...

Ne sjecam se kada sam zadnji put nesto pogledao. Proslo je dugo vremena odkad sam gledao ww, kako doloresini pramenovi njezno leprsaju na vjetru. Pretrazujem po videoteci sto sam zadnje biljezavao da cu pogledati i naidjem na st-snw sto stoji od sredine prosle godine.

I onda pocetak prve sezone onako brlj ali moze proci, a poslije je postalo zanimljivo, pogotovo zadnja epizoda o kojoj sam dugo razmisljao. Kako su krenule prve epizode, onda sam imao puno upitnika zasto spok izgleda i ponasa se ko trknjeni gospon robot, a njegova treba ko malkolm u sredini. Valjda su ju ubijelili tako da se sva paznja usmjeri na njih.

U drugoj sezoni sam pauzirao trenutak kad je doktor opalio onu nadrkanu mrgudicu na pod, a ona onako bezvoljna lezi u majici bez grudnjaka. Pokusao sam se prisjetiti na koga me podsjeca, ali nisam uspio. I onda od sredine te druge sezone reakcija je bila ko i spokova, koji je ovo lulek?!

I sad sto dalje? Premisljao sam se da pogledam nastavke vojadzera, ali stalno se sjetim prastarog komentara...

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Lijepo za tebe. ST (voyager) s uvjerljivo najvecim sisama, najlosijom glumom i najnekonzistentnijim i nelogicnim slijedom. Da ne pricamo kako se zadnje cetri sezone svode na:

Synopsis:
Seven experiences strange emotions.
Seven has emotional problems.
Seven...

Dok dijalog izgleda otprilike ovako:

Kapetanicina soba, bi bip:
Kapetanica: Naprijed!
Seven: Znate, kap'tance, pocele su mi rast dlake na cudnim mjestima.
Kapetanica: Pa na kojima, pobogu?
Seven: Na jajima!

Naravno, ostatak epizode izgleda otprilike ovako:

Tuvok: Alah te *ebo, puno ih je nebo!
Kim: Stitovi pucaju.
Grupno: Kompenziram!!!
Tuvok: Odose.

Ne, onime tko _gleda_ Star Trek, Voyager nakon TOSa, TASa, TNGa i DS9 ne predstavlja nista novo... Cast izuzetcima, svega par gledljivih epizoda.

...pa sam onda preskocio to i odlucio pogledati reprize enterparadajza. Covjek se zazeli letecih palacinki koje napadaju...
Staromodan je offline   Reply With Quote