Poradi učestalih zahtjeva da se igra rifle only moram reagirati.
Spomene li još netko nekakav rifle only na serveru leti sa servera brzinom munje. Ne pitam više da li je pročitao post i tko mu je mama ili tata već jednostavno leti.
Objašnjenje je jednostavno. Ako netko po defaultu uzima rifle kao oružje, neka ga i uzima. Moje oružje je MP44 i uvijek igram s njime. Kada uzmem rifle onda je onaj drugi u velikoj prednosti i nema nikakve svrhe igrati. Zatim postoji čitava lepeza rifle only servera i pozivam ih da se tamo napucavaju do mile volje. Mene tamo sigurno nećete pronaći.
Posebna glupost je igrati CTF Rifle Only. Naravno to nekima nije jasno jer ne razumiju što treba raditi u toj igri. Pa neka pročitaju pravila koja su napisana vrijednom rukom MisterM-a i postana na forumu.
Još će se netko napraviti pametan i zatražiti da ukinem sve oružje osim pištolja (a možda niti to) pa ćemo se šamarati po Brecourtu.
Jednostavno to neće ići. Moramo podvući crtu pod glupe i nepotrebne modifikacije. Nešto neću napraviti. Pa se vi slikavajte.
EDIT: Zapravo sam imao dobru volju da napravim Rifle Only ali su me pojedinci svojim ponašanjem odrvatili od toga i potpuno sam odustao. Sasvim je dovoljno što smo ukinuli fog/dust/smoke/noob stick.