Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor djzuza
Imam ideju, ako ti se da.
Predaj zahtjev za prelaskom na Iskon ili A1.
Čekaj da vidiš, možda će te zvati s ponudom iz HT-a.
Ako ne budu zvali, lako otkažeš.
|
razmislit cu jos o tome, tnx
Citiraj:
Autor dakky
Koliko ja vidim, oni nude samo taj "internet" paket za 1 eur/6mj. Znači vjerojatno TV nije uključen u cijenu.
Ja ne znam šta da radim, ugovor ističe 21.01. i ne žele produžiti po postojećim uvjetima.. ono što sad nude je višestruko skuplje od ovog što sam do sad plaćao.
|
je
Promotivna ponuda
dostupna je na sljedećim Internet paketima uz potpisivanje obveznog trajanja ugovora na 24 mjeseca: Internet Start paket, Internet paket,
Internet + TV S paket, Internet + TV L paket, Internet + TV S # paket.
ovaj S # paket ne pronalazim na popisu, a M # i L# u odnosu na obicne M i L je bez telefona, ostale usluge su iste
Internet + TV M paket
Citiraj:
(Jedna govorna linija s neograničenim brojem minuta prema svim nacionalnim nepokretnim mrežama i 1000 min prema nacionalnim mobilnim mrežama te 500 minuta
prema nepokretnim mrežama unutar Europske unije i 50 minuta prema nepokretnim mrežama izvan Europske unije (zemlje: Bosna i Hercegovina Srbija, Kosovo, Crna Gora,
Švicarska, SAD, Kanada, Australija)
, neograničeni paket Internet prometa (pristup do 200/50 Mbit/s, ovisno o tehničkim mogućnostima)
, ovisno o tehničkih mogućnostima, opcija Hibridbox
, MAXtv Osnovni paket te dodatni izbor jednog od dva paketa: Filmski ili MAXSport3
, Internet sigurnost)
|
Internet + TV M # paket
Citiraj:
(Neograničeni paket Internet prometa (pristup do 200/50 Mbit/s, ovisno o tehničkim mogućnostima)
, ovisno o tehničkim mogućnostima, opcija Hibridbox
, MAXtv Osnovni paket te dodatni izbor jednog od dva paketa: Filmski ili MAXSport3
, Internet sigurnost)
|
a obicni internet paket bez tv za 29 eura sadrzi 20 tv kanala preko maxtv aplikacije
Citiraj:
(Jedna govorna linija s neograničenim brojem minuta prema svim nacionalnim nepokretnim mrežama i 1000 min prema nacionalnim mobilnim mrežama te 500 minuta
prema nepokretnim mrežama unutar Europske unije i 50 minuta prema nepokretnim mrežama izvan Europske unije (zemlje: Bosna i Hercegovina Srbija, Kosovo, Crna Gora,
Švicarska, SAD, Kanada, Australija)
, neograničeni paket Internet prometa (pristup do 200/50 Mbit/s, ovisno o tehničkim mogućnostima)
, ovisno o tehničkimmogućnostima, opcija Hibridbox
, MAXtv S paket, Internet sigurnost)
|
Internet Start paket za 26 eura
Citiraj:
(Jedna govorna linija s neograničenim brojem minuta prema svim nacionalnim nepokretnim mrežama i 1000 min prema nacionalnim mobilnim mrežama
, ovisno o tehničkim mogućnostima, opcija Hibridbox
, Internet sigurnost)
|
26 eura * 18 + 6x 1euro = 474 eura / 24 = 19,75 eura mjesecno
izgleda sam nasao svoju opciju 
|