View Single Post
Staro 05.01.2024., 21:47   #12260
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor djzuza Pregled postova
Imam ideju, ako ti se da.
Predaj zahtjev za prelaskom na Iskon ili A1.
Čekaj da vidiš, možda će te zvati s ponudom iz HT-a.
Ako ne budu zvali, lako otkažeš.
razmislit cu jos o tome, tnx

Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Koliko ja vidim, oni nude samo taj "internet" paket za 1 eur/6mj. Znači vjerojatno TV nije uključen u cijenu.

Ja ne znam šta da radim, ugovor ističe 21.01. i ne žele produžiti po postojećim uvjetima.. ono što sad nude je višestruko skuplje od ovog što sam do sad plaćao.
je

Promotivna ponuda
dostupna je na sljedećim Internet paketima uz potpisivanje obveznog trajanja ugovora na 24 mjeseca: Internet Start paket, Internet paket,
Internet + TV S paket, Internet + TV L paket, Internet + TV S # paket.

ovaj S # paket ne pronalazim na popisu, a M # i L# u odnosu na obicne M i L je bez telefona, ostale usluge su iste

Internet + TV M paket
Citiraj:
(Jedna govorna linija s neograničenim brojem minuta prema svim nacionalnim nepokretnim mrežama i 1000 min prema nacionalnim mobilnim mrežama te 500 minuta
prema nepokretnim mrežama unutar Europske unije i 50 minuta prema nepokretnim mrežama izvan Europske unije (zemlje: Bosna i Hercegovina Srbija, Kosovo, Crna Gora,
Švicarska, SAD, Kanada, Australija)
, neograničeni paket Internet prometa (pristup do 200/50 Mbit/s, ovisno o tehničkim mogućnostima)
, ovisno o tehničkih mogućnostima, opcija Hibridbox
, MAXtv Osnovni paket te dodatni izbor jednog od dva paketa: Filmski ili MAXSport3
, Internet sigurnost)
Internet + TV M # paket
Citiraj:
(Neograničeni paket Internet prometa (pristup do 200/50 Mbit/s, ovisno o tehničkim mogućnostima)
, ovisno o tehničkim mogućnostima, opcija Hibridbox
, MAXtv Osnovni paket te dodatni izbor jednog od dva paketa: Filmski ili MAXSport3
, Internet sigurnost)
a obicni internet paket bez tv za 29 eura sadrzi 20 tv kanala preko maxtv aplikacije
Citiraj:
(Jedna govorna linija s neograničenim brojem minuta prema svim nacionalnim nepokretnim mrežama i 1000 min prema nacionalnim mobilnim mrežama te 500 minuta
prema nepokretnim mrežama unutar Europske unije i 50 minuta prema nepokretnim mrežama izvan Europske unije (zemlje: Bosna i Hercegovina Srbija, Kosovo, Crna Gora,
Švicarska, SAD, Kanada, Australija)
, neograničeni paket Internet prometa (pristup do 200/50 Mbit/s, ovisno o tehničkim mogućnostima)
, ovisno o tehničkimmogućnostima, opcija Hibridbox
, MAXtv S paket, Internet sigurnost)
Internet Start paket za 26 eura
Citiraj:
(Jedna govorna linija s neograničenim brojem minuta prema svim nacionalnim nepokretnim mrežama i 1000 min prema nacionalnim mobilnim mrežama
, ovisno o tehničkim mogućnostima, opcija Hibridbox
, Internet sigurnost)
26 eura * 18 + 6x 1euro = 474 eura / 24 = 19,75 eura mjesecno

izgleda sam nasao svoju opciju
vacs je offline   Reply With Quote