da li je netko ovih dana zicao povoljniju cijenu na bakru?
nasao sam u cjeniku ovo ali ne daju
Citiraj:
Od 14.07.2023. dostupna je ponuda MAX2 paketa na posebnim kanalima prodaje - kanal za teleprodaju i savjetovanje korisnika i
tehničar na optičkoj infrastrukturi bez ugovorne obveze po cijeni od 19,95 EUR bez PDV-a odnosno 24,94 EUR s PDV-om; uz ugovornu
obavezu na 12 mj. po cijeni od 18,28 EUR bez PDV-a odnosno 22,85 EUR s PDV-om; uz ugovornu obavezu na 24 mj. po cijeni od 16,60
EUR bez PDV-a odnosno 20,75 EUR s PDV-om.*
*Od 20.9.2023. prestaje prodaja samostalnih MAX2 i MAX3 paketa za nove korisnike. Postojeći korisnici MAX2/MAX3 paketa na
bakrenoj tehnologiji moći će i nakon navedenog datuma ugovarati postojeće MAX2/MAX3 pakete jednakog sadržaja i cijena koji se
pružaju na optičkoj tehnologiji.
|
nude mi 3 mj za 1 euro i onda ostalo za 29 eura sto je neprihvatljivo, no nasao sam da ima ovo
Citiraj:
U periodu od 20.9.2023. do 31.1.2024. uvodi se promotivna ponuda 6 mjeseca za 1 EUR s PDV-om / 0,80 EUR bez PDV-a za postojeće
korisnike Hrvatskog telekoma koji ugovore jedan od Internet paketa koji su predmet ove ponude. Postojeći korisnici koji aktiviraju Internet
pakete uz obvezno trajanje ugovora na 24 mjeseca ostvaruju pravo na plaćanje snižene cijene mjesečne naknade odabranog Internet
paketa u iznosu od 1 EUR s PDV-om / 0,80 EUR bez PDV-a za prvih 6 mjeseci korištenja odabranog Internet paketa. Promotivna ponuda
dostupna je na sljedećim Internet paketima uz potpisivanje obveznog trajanja ugovora na 24 mjeseca: Internet Start paket, Internet paket,
Internet + TV S paket, Internet + TV L paket, Internet + TV S # paket.
|
pa ako nitko nije nasao povoljniju opciju zicat cu 6 mj za 1 euro