View Single Post
Staro 05.01.2024., 16:14   #10141
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Veli žena da bi kupila mob do 200tinjak€, malo sam čačkal po njuškalu i naletio na https://www.gsmarena.com/xiaomi_redm...2_4g-12188.php
Redmi Note 12, mob je praktički novi, korišten 2-3 dana..
Za (punjač, usbc kabel, maskica) 130€ nisam našao niš bolje tak da tu nije bilo puno dileme oko kupnje.

Kamera je (selfie kamera je tak tak) solidna, performanse (SD685) su ok, ima single speaker, 8/256 je u rangu većine smartfona. Ima 3.5mm utor, 120Hz ekran i onak na prvu, to sve čist pristojno radi, ostao lagano iznenađen za ekran na kojem je brajtnes jaaaaako dobar, to mi je prvo upalo u oko, a kako i ne bi I ono najbitnije, mob je fakat (183g) lagan, s obzirom da joj je prijašnji smartfon poco x3 pro bio 215g i razlika se osjeti i to dost.

Cijene u dućanima za navedenu smartfon su oko 180€+/-, što je po meni ok za novi mob; eh sad da je malo bolja kamera, malo brža memorija i stereo zvučnici, cijena bi otišla daleko iznad 180€.
Meni je otpao Redmi Note 12 jer ima samo 1080p snimanje videozapisa.
Inače ok mobitel.

Gledam kako će se odvijati situacija s mojim Mi 11 Lite koje nemam već 2 mjeseca i koje bi bile opcije dobre.
Mi 11 Lite ima odličnu kameru, dosta je tanak i lagan s obzirom na dimenzije ekrana.