View Single Post
Staro 03.01.2024., 16:47   #6682
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Uglavnom, sve OK osim jedne stavri no to Lenovo nikad nije popravio kod gen.1 iako je bilo more pritužbi, a odnosi se na trajanje baterije u sleepu, prazni se nenormalno brzo tako da ćeš biti osuđen na gašenje laptopa ako ćeš ga koristiti u razmacima od 10-15 sati jer je blesavo da se baterija troši stajanjem.
Hmmm, s mojom TP yogom 370 je od početka bilo problema koji se kreću u istom smjeru, iako nisu direktno povezani sa sleepom, OS je win10. Cijelo vrijeme se čini kao da je baterija neispravna, valjda od prvog ciklusa punjenja. Laptop kupljen nov.

Imam dojam da power states ne funkcioniraju kako treba. Miriše mi na nekakav faster boot power state, ali u biosu nemam ništa za namještat što se power optionsa tiče.

Ugasim laptop (shutdown opcija) i neovisno o stanju punjenja (puna batka ili prazna) nakon tjedan dana neće niti blicnut ledice, kamoli upaliti.
Ako ga upalim drugi-treći dan, sve izgleda još normalno.

Spominjao sam par puta u temi i tražio savjet gdje kupiti original bateriju. Ali ak si sad uzmem novu bateriju, za malo više mogu već dobiti noviji TP istih gabarita.

Eventualno se radi o istim uzrocima problema.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 03.01.2024. u 17:15.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote