View Single Post
Staro 03.01.2024., 06:57   #6677
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor shoki Pregled postova
...
našao na njuški t14 gen 1, amd, i odmah zaslinio za njime. 32 gige rama, terabajt ssd-a, 550€

eh sad: teram gnjilux, većinom surfam, youtube, al tu i tamo developam na kanti. znači, barem jedan docker image (barem baza), i teram jetbrains rider (ne sjeda mi code) .- pa mi više coreova odgovara.

jel ima smisla ići na upgrade?

...
Da, ako ništa drugo onda kaj u Uefiu imaš mogućnost odabrati koji ćeš OS koristiti (Penđeri/Linux)

Sad ozbiljno, nedavno iako to nisam imao u planu, a ni realne potrebe, uzeo sam jedan T14s AMD da vidim kako je Lenovo složio T-seriju sa AMD-om i kakva mu je podrška za Linux. Dodatni bonus je bio što je ovaj kojeg sam uzeo došao sa LP ekranom Innolux N140HCG-GQ2 (to je bila ciljana kombinacija jer takav ekran imam u T440p) i baterijom sa 7 (sedam) ciklusa full punjenja (to nije bilo ciljano, ali došlo kao bonus )

Uglavnom, sve OK osim jedne stavri no to Lenovo nikad nije popravio kod gen.1 iako je bilo more pritužbi, a odnosi se na trajanje baterije u sleepu, prazni se nenormalno brzo tako da ćeš biti osuđen na gašenje laptopa ako ćeš ga koristiti u razmacima od 10-15 sati jer je blesavo da se baterija troši stajanjem.

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 04.01.2024. u 11:37.
bertone je offline   Reply With Quote