Citiraj:
Autor WraGG
Ajd drago mi je sto ima tu na forumu par ljudi koji su skuzili o cemu pricam. Ma skuzili su i ovi drugi nego im ponos ne dopusta priznati da su glupost izvalili. Da necu kupiti nesto da netko ne bi nesto pogresno zakljucio o meni, eeej.. 
Tu u mom regionu smatraju vozace Porschea snobovima i gledaju ih poprijeko kad prolaze, a dali bi lijevi testis za jednoga. Mos misliti kako ja sebi ne bih kupio Porschea radi toga.
|
Štogod da kupujemo, ako kupujemo zbog drugih, krivo kupujemo.
Zato kupiš za sebe, bila to "ženska" Miata ili mačo Shelby GT500, tak je svejedno.
--
Nedavno se dogodila anegdota:
kolega s posla je zakupio parkirno mjesto do moga u hali. Jednom prilikom smo se sreli, taman je došao s E92 M3 (šteta da je DKG), a i ja sam taman trebao svog M5 uparkirati.
Pustim njega prvog: uparkira ga u mjesto i ko zadnja seljačina triput ga zavrti do blokade bez najave, nas trojica koji smo još bili tamo smo se pošteno scimali. Izlazi se sa slavodobitnim cerom i komentira kak se dobro čuje, da prethodni vlasnik "neki doktor" nije znao što prodaje, bla bla bla.
Nakon što sam svojeg uparkirao pita on zajedljivo "a jel to uopće M5, niš se ne čuje".
Ak je seljačija u čovjeku, nema ničeg što to može spriječiti.