Citiraj:
Autor WraGG
Da, sve to stoji osim da sam se nasao prozvan. Samo ne mogu shvatiti mindset nekoga tko sebe i druge oko sebe definira autom koji vozi ili ne vozi pa onda radi toga ne zeli kupiti neki auto jer ce ljudi misliti nesto o njemu. Moras shvatiti da vecinu ljudi nije briga sta vozis, a vecina zena niti ne zna razliku izmedju bmw-a serije 5 i passata.
Na zalost, takav mindset je jako rasprostranjen. Pa i Gustavo Fring je vozio Volvo V70 da bi ljudi mislili da je normalan lik 
Ne obaziri se na mene, samo se cudim „na glas“.
|
Ma pusti , ne vrijedi neke stvari ovdje objašnjavati jer pojedinci ne kuže što se točno želi reći.
Meni su najveći šok i nevjerica bili kad sam tek stigao u Njemačku prije 7 godina i kad sam vidio da ljudi u poršeima, Mercedesima, bemwejima (a govorim o sporckim verzijama)voze normalno, bez naganjanja od semafora do semafora, i čak sam ih obilazio s tadašnjim renolom meganom bez popratnih nabijanja na guzicu.
U HR je nažalost tako da, imati neko od tih auta, znači biti frajer.
Osobno me boli briga što tko vozi, samo neka mene ne pobere, i ak će već sletit - neka nekog drugog ne pobere sa sobom.
Žalosno je da je ovdje takav mentalitet, ali što ćeš...
Evo danas sam sreo na benzi dečka iz Göppingena koji vozi i30N Fastback, upravo refresh naspram audija, bmw-a i Mercedesa koje viđam na svakom koraku u selima kojima prolazim.
A dok idem autocestom, kad mi se netko od takvih nabije na guzicu, jer mu se Seat ne želi sklonit s puta - samo lijepo stisnem gas pa vidi da njegov 318d m-line nije tak jak