Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.12.2023., 15:06   #71247
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Svi vec znate da vozim BMW koji vise stoji na parkingu nego sto se vozi. Ono sto ne znate je da sam prije 5-6 godina napustio nas domaci BMW forum upravo iz razloga koji tu navodite: 90% ekipe tamo, isto kao i na cesti u BMW-ima su nedoj###ni kreteni i seljacine sa IQ-om paprati. Doslovno ne bi prosao dan bez par postova od kojih bih se duboko zamislio da li je to u stvari samo skrivena kamera, jer ako nije onda zivim u nekoj pogresnoj realnosti.
Ja svejedno vozim BMW i voziti cu ga i dalje usprkos tome. Malo mi je glupo da me definira auto koji sam kupio da ga vozim jer, auto je prevozno sredstvo, zar ne?
Jos mi je gluplje da netko izjavi da ne bi nikada kupio neki auto, mobitel, tenisice... samo zato jer bi netko na osnovu toga mogao steci pogresno misljenje o njemu. Ok, razumijem da ti se iz nekog subjektivnog ili objektivnog razloga ne svidja BMW, Aprilia, iPhone pa ga ne zelis, ali to mi je totalno debilan razlog i jos mi je debilnije to javno izjaviti. Ako i jeste tako, barem zadrzi to za sebe jer bi te lagano trebalo biti sramota da tako razmisljas. Koga briga sta netko misli o meni/tebi/bilo kome na kraju?
WraGG je online   Reply With Quote