View Single Post
Staro 30.12.2023., 21:26   #19219
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Sv.Nedelja
Postovi: 5,654
Citiraj:
Autor Spikeman Pregled postova
sjecam se da je netko tu sa foruma dopeljo novi il C1 il C2 doma i upalio domaće kanale a ono negativni šok od ukućana il žene u smislu koji je ovo k... zašto ovo ovako loše zgleda, pa na starom je bila bolja slika itd..., pa je morao brže bolje na YT upalit neki 4K demo da bi ženi opravdao kupovinu jer je TV prezentiran kao nešto MEGA!

jel netko ovdje gleda 4K demo sadržaj sa YT 24h dnevno?

a ti samo prdi po svom nedaj se smest, upali si neki 4K remux od 500gb da ti je srce na mjestu
A da ipak vise ne stavljas sol na ranu ovima koji imaju LG


@tascam, sto se tice upscalea, tu lg lose stoji za razliku od sonya, al kao sto sam rekao, ne nisam fanboj, niko sretniji od mene da lg napokon stane uz bok soniju ili ga presisa, odmah bih ga kupio..

Imam evo tv, slika nije (576-720-1080p) odlicna ak pricamo o 576p, mada za tu rezu izgleda jako dobro, al sve me strah pomislit kak bi neki drugi non sony tv to prikazao.

Nazalost, istina je, to je lcd s vidljivim manama, blooming je prisutan, al opet uz razno razne fjucere, nekak je to minimalizirano, vjerujem da noviji sony lcd tv se bolje nosi s tim..

Sto se tice kuta gledanja, nekad znam gledat pod kutem kojih 20tak stupnjeva, nisam primjetio dramaticnu promjenu u prikazu slike.
zvonac je offline   Reply With Quote