Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.12.2023., 09:43   #71213
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Te babe i dede koji pretrcavaju preko 15 traka treba tako kazniti da im to vise ne padne na pamet, takve egzibicije raditi. No stvar je i u vozacima i brzini isto, a to nitko nije spomenuo.
Znaci ako je ogranicenje 50, svi se voze 60-65, ako je brzina 80, onda se ekipa vozi 90-100. Ta razlika od 20ak kmh dosta moze utjecati na paznju, reakciju i nakraju krajeva zaustavni put. Da se razumijemo i ja se tak vozim jer mi inace uvijek netko blica, zabija se u mene, spominje familiju i na kraju krajeva ako se vozis po ogranicenju samo stvaras dodatni problem jer se svi drugi voze brze....ali to je stvar vec kulture odnosno nekulture i nemar drzave da to regulira...
Babi je vjerojatno smetalo to kaj sam vozil samo 40-50 km/h. Ruku na srce tamo sam prvi put u tom kvartu bio u ulozi vozača jer tamo nemam nikog i nemam tam kaj delati pa mi ceste nisu baš poznate da se mogu peljati kao ovi kaj tam žive.

Ali opet da imam dijete iza..ne bi mi palo na pamet tako nešto izvoditi. Doduše ne bi ni da sam solo.

Zato i tvrdim da sam sigurniji ja sa pet piva u dupetu nego takav maloumnik/maloumnica sa 0,0 i ogromim egom.
Hamm je offline   Reply With Quote