Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.12.2023., 09:30   #71212
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Idiocracy

Jučer je bila prometna tu kod mene u Samoboru. Deda od 82 godine pretrčavao cestu, a gdje nema zebre i na njega ne naletila curka od 23 godine. Čovjek je mrtav, a curka...curki je uništen život.

Sada mora živjeti s tim da je nekog ubila i nakon 10 godina suda i suđenja bude bila kriva.
Iako mi ne ide u glavu zašto bi ona bila kriva ako se deda išao prelaziti tamo gdje ne smije. Kažu drotovi "nije prilagodila brzinu". Niti je on prilagodio prelazak prometnice preko zebre. Ima zebru relativno blizu ali koće...to se ide, a žbirovi pijuckaju kavicu na Tifonu cijele dane i noći.

Ni A ni B o tome da je konjina matora nije išla na zebru. Fakat se ne čudim zakaj ljudi bježe kad naprave pizdariju. Postoji šansa da te ne uhvate, a ovako si kriv 100%.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...jestu-15409527

još jedan u nizu HR idiotskih zakona koji su prepisani od YU

dal ste ikad vidjeli da je policaja kaznio trkače prek ceste gdje nema zebre?
policija je tu da puni proračun jer im plača ovisi o onima navlasti - nisu tu za sigurnost i povjerenje.

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Te babe i dede koji pretrcavaju preko 15 traka treba tako kazniti da im to vise ne padne na pamet, takve egzibicije raditi. No stvar je i u vozacima i brzini isto, a to nitko nije spomenuo.
Znaci ako je ogranicenje 50, svi se voze 60-65, ako je brzina 80, onda se ekipa vozi 90-100. Ta razlika od 20ak kmh dosta moze utjecati na paznju, reakciju i nakraju krajeva zaustavni put. Da se razumijemo i ja se tak vozim jer mi inace uvijek netko blica, zabija se u mene, spominje familiju i na kraju krajeva ako se vozis po ogranicenju samo stvaras dodatni problem jer se svi drugi voze brze....ali to je stvar vec kulture odnosno nekulture i nemar drzave da to regulira...
to ti je do balkan mentaliteta. u HR bolje prolaze krkani i čobani nego đentlemeni

Thule nosač

Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 29.12.2023. u 09:38.
quazar912 je offline   Reply With Quote