Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.12.2023., 06:50   #71209
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: SMB / ZGB
Postovi: 7,728
Trešnjevački plac...

Tamo je baš totalni kaos s tim matorim kaskaderima.

Doduše nije ništa niti bolje s prometom u ZG. Prije dva tjedna idem iz vozim relaciju Samobor-Kustošija-Trešnjevka-Mirogoj-Sveti duh

1. Na križanju tj. skretanju iz Ilice u Zagrebačku (kod Feroterma) gospodin brončane puti diplome inženjera, doktora ili pravnika na wolt skuteru me obilazi s desne strane. Doslovce ga nisam ni vidio i mislim da sam ga fulao za 10cm. On je otišao po žutoj za Črnkas. Gledam u pravilu lijevo jer sam u lijevoj traci i nema me tko kaj obilaziti s desne strane. Pazim na ekipu kaj ide lijevo iz smjera Črnkasa i to je to.

2. Selska - Zaggorska. Lijevo iz Selske u Zagorsku. Klasično gužva i ok prvi sam na semaforu izvučem se malo napred i čekam. Naravno zeleno ništa ok pali se dopunska idem i evo majstora kroz crveno. Ok skužio sam ga/ju i zakočio sam.

3. S Mirogoja idem preko brda tj. preko Mlinova da izbjegnem gužvu i u nekom trenutku kojih 50ak metara pred kružnim tokom i STUPOM SA ZNAKOM KRUŽNOG TOKA evo kraljice u insigniji s djetetom iza ide me pretjecati. Skužim da nema šanse da stigne bez da sjebe sebe ili mene i počnem joj trubiti i krava naglo koči i vraća se u traku.

Divljaštvo, objest, ego, ja ja ja i samo ja itd...grozota. Iznimno mi je drago kaj radim od doma i ne moram sudjelovati u tom cirkusu.
Hamm je offline   Reply With Quote