RBA

Meni je neka ženskica iz RBA, pred nekoliko godina, par mjeseci prije nego je GDPR stupio na snagu poslala promotivni mail gdje je uz mene u "To" polje maila ubacila još par desetaka ljudi (ime prezime i email vidljivi svima),... Dobro da sam davno prije toga u poslovnici potpisao obrazac za ne-kontaktiranje u bilo kakve promotivne svrhe

Pa su dobili natrag mail s citatom par stavaka tadašnjeg zakona o zaštiti osobnih podataka. Onda je bila panika pa me zvao njezin direktor da se ispričava i pita jel ću ih prijaviti azopu

Slična situacija ponovila se koju godinu kasnije, opet smo imali razgovore i ispričavanja.
Slao sam im više puta preko poruka na internet bankarstvu pritužbe na realne probleme, nikad se nisu udostojili niti odgovoriti

Softverski su interno bili koma. Za razliku od drugih banaka koje imaju svoj razvoj, RBA su većinom kupovali softver s raznih strana, kako koji modul bi kupovali od drugih firmi.
Menagere su povlačili propalu ekipu iz da sad ne imenujem kojih banaka koji bi onda kod njih uvodili neke svoje projekte i tako...
Nadam se da su se popravili u međuvremenu, ali ne bi se baš reklo sudeći po odronu od internet bankarstva