Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.12.2023., 15:28   #71197
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Automobili

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Da ja radim auto, imao bi bar srednji frizider izmedu vozaca i suvozaca - e to je ono korisno za bilo kojeg vozaca. Zamisli situaciju: dug put pa te umor lovi i na srecu imas u frizideru nesto kulena , pa domacih kobasica...ak te to ne digne nema sta nece I odma je bolje za sigurnost na cesti jer je vozac budan jelte A kobasice ionak mozes i "handsfree" jesti
Mislim da Talisman u nekoj opremi ima frižider u sredini. Clio II je imao klimatizirani pretinac za rukavice još prije 25 godina A inače kad se nakrkam kobasica i kulena ne da ne to ne digne nego onda nisam za ništa nego u horizontalu

BTW: osobno sam mišljenja da Zakon o sigurnosti prometa previše mazi pješake. Nije na zebri ali je blizu zebre, pa može prelaziti i ako nije zebra… Praktički pješaci mogu sve samo ne preko ceste na crveno :-/

Osim toga vozaču se uvijek može napisati da nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti bez neoborivog dokaza o tome. Što bi vozači onda trebali u praksi? Kočiti čim uoče pješaka pored ceste da ovaj ne bi slučajno izletio? Kako bi promet izgledao kad bi se ljudi tako vozili?