Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.12.2023., 14:19   #71194
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Idiocracy

Jučer je bila prometna tu kod mene u Samoboru. Deda od 82 godine pretrčavao cestu, a gdje nema zebre i na njega ne naletila curka od 23 godine. Čovjek je mrtav, a curka...curki je uništen život.

Sada mora živjeti s tim da je nekog ubila i nakon 10 godina suda i suđenja bude bila kriva.
Iako mi ne ide u glavu zašto bi ona bila kriva ako se deda išao prelaziti tamo gdje ne smije. Kažu drotovi "nije prilagodila brzinu". Niti je on prilagodio prelazak prometnice preko zebre. Ima zebru relativno blizu ali koće...to se ide, a žbirovi pijuckaju kavicu na Tifonu cijele dane i noći.

Ni A ni B o tome da je konjina matora nije išla na zebru. Fakat se ne čudim zakaj ljudi bježe kad naprave pizdariju. Postoji šansa da te ne uhvate, a ovako si kriv 100%.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...jestu-15409527
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
U svezi nezgode, nažalost u čl. 51 st 1. ZSPC-a spominje se da moraš predviđati dok se voziš.
I u tome je bit te tzv. neprilagođene brzine.
Plus što kod ovakve tragične nezgode se gleda puno više toga nego kad se dva auta na parkingu "pošrtajfaju"
Ne možemo prejudicirati nikoga. Ne znamo detalje, okolnosti itd.

Apropo frižidera u autu, definitivno da.
Tomek, za henCfri jedenje kobasa, bolje da su izmislili neki dozator/nosač+grijač istih, ugrađen iznad sjenila, a ne te silne nepotrebne televizore po autu.
Za kulen, špek, i slično, neki automaCki slajser ��

Navodno postoji dio u zakonu, ali nisam provjeravao, low, možda ćeš ti bolje znati, di piše, karikiram, izrazita pažnja mora posvetiti djeci i starijim skupinama u prometu i paziti na njih bla bla. I automatski se mogu hvatati za to.

Da ne govorim sad, ako postoji gnjevna obitelj tog dedeka, pa pritisak na odvjetništvo, privatne tužbe, svašta nešto, a bukvalno se čovjek mogao baciti pod auto.