koristim revolut barem 4-5 godina. ne znam tocno datum.
nikad nikakvih problema nisam imao.
najvise mi sluzi za razne online kupnje ili kad s frendovima dijelim neke troskove pa mi najbrze uplate na revolut ili ja zatrazim pare od njih preko revoluta.
top upanje je stvarno brzo i u roku od 30ak sekundi imam novce na racunu i obavim kupnju. ako je trgovina nesigurna koristim jednokratnu karticu.
takoder si skoro svaki mjesec prebacim odredeni iznos s tekuceg tako da koristim samo ta sredstva na revolutu. cisto da se psihicki ogranicim na trosenje. ako manje imam mozda manje potrosim. nekad i dobro funktionira.
support mi je trebao samo jednom i problem nije bio kod njih nego kod zabe.
isao sam topupat i zaba app se crahsao u tom trenu. revolut nije povukao pare ali je skinuto s mog racuna. na kraju je zaba support odblokirao te novce i sve je bilo rijeseno.
kyc sam radio prvi put kad sam napravio racun i jos jednom prije koju godinu kad se nesto mijenjalo pa sam morao ponovo slikat dokumente.
nikad mi racun nije bio blokiran niti transakcija odbijena. a mjesecno uplacujem od 50 do 300-400 eura kako koji mjesec. znaci stalno sam aktivan. kome god mogu preporucim revolut.