Tema: Revolut
View Single Post
Staro 27.12.2023., 18:55   #3122
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Što misliš što bi Revolut napravio da si njima nešto dužan? Mi ovdje pričamo o nečemu drugome.

Pitanje je bilo što ne valja s Revolutom? Pa ovaj cijeli topic je odgovor na to pitanje

Ja pitam: “od čega živi Revolut?”

Upućen sam eto u LOKALNI IT sustav banke pa me zanima otkuda njima resursi da se pokriju na GLOBALNOJ razini.

Moj poslodavac nema nikakvih problema da koristim Revolut. Također, osobno se ne slažem s praksom prodavanja duga legalnim lihvarima i nije mi jasno kako to može biti legalno.

Za ovaj dio prvi puta cujem, koliko znam uvjet za zaposlenje u banci je da imas otvoren tekuci kod njih i primas placu kod njih. Ili me nekolicina prijatelja/poznanika koji rade po nasim bankama ( pbz, erste, adiko, kent ) lažu.
Po tome bih rekao da ne možeš primanja prebaciti negdje drugdje.

Druga stvar kao što sam već napomenuo revolut nema fizicke poslovnice, znaci manje ljudi, manje troskova. Dio zarade sigurno dolazi od prodaje informacija o nasoj potrosnji i sl, a uz to opet spomenuti planovi. Metal, ultra, itd… kak se vec zovu, koje dosta ljudi koristi…

Osobni plusevi revoluta:
1. Pare sjednu instant
2. Pare posaljem nekome instant
3. Pare primim od nekoga instant
4. Jednokratne virtualne kartice
5. Solidan tečaj valuta kada putujem van EU
6. Nema naknade za vođenje računa tj standard plana

Meni dovoljno, a revolut ne radi sa nasim informacijama nista sta i druge banke ne rade.
Ono cega sam ja jedino svjestan, je to da sam totalno nebitna stavka sa nebitnim primanjima u citavom bankarskom sustavu. Tako da ako ce se netko okoristiti jednim nebitnim devom samo naprijed. Previse se opterecujete glupostima, osim ako nemate milijune na racunu kao pravi HDZ-ovci, onda mozda i imate razloga za brigu o zaštiti vaše “imovine”.
Ja nemam pa mi tak svejedno šta Revolut radi sa mojim informacijama, jer sigurno to isto radi i PBZ. 🤓
devaa je offline   Reply With Quote