View Single Post
Staro 27.12.2023., 11:18   #2616
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Prebacen na 3G, zivi bili, bas me zanima ishod. Vec sam se sjetio sto bi mogao biti problem - imam konstantan backup moba na Google photos i na kucni server te je VPN uvijek upaljen. Sutra cu fotkati neka okupljanja... To bi mozda moglo biti (pre)sporo.

Nije pitanje struje, stvar je komfora zivljenja. Zadnji mob koji mi je trajao 1 dan (jedva) sam imao prije 5-6 godina. Zvuci kao vjecnost lol. Jednom kad se naviknes da ne dadiljas mob i nemas upaljen postotak baterije u kutu, nema vise nazad.

Cinjenica je da je Pixel 7 prije godinu dana bio dobar mob i baterija mu je solidno trajala (tad sam ga kupio). Onda su ga negdje oko 3mj. 2023 sjebali i autonomija je pala i to je tako bilo do izlaska A14. Sad je opet odlicna kao nekad. Potvrdjeno na P7 i P6a na mom i zeninom nacinu koristenja.
Ali dobro, realno gledano, ne slikaš non stop okupljanja. Ja imam naviku upalit 4G kad mi je baš potrebna brza veza, no to su rijetki slučajevi, pa mi onda 4G bez veze u pozadini cucla bateriju. Ono što me iznenadilo je da čak i videopozivi na WhatsAppu rade bez ikakvih problema na 3G i da se YouTube brzo učitava iako je brzina mizerna.
Marko :) je offline   Reply With Quote