View Single Post
Staro 26.12.2023., 16:18   #1908
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Pro je nova serija, al je i 300e skuplja.
To više nije taj cjenovni rang.
Vidim da u Player.hr ima još na stanju PB1000 modela, osim ako nije nemarnost trgovca ...
@9800pro
Možda umjesto SB1000 uzeti u obzir i PB1000 pogotovo ako su filmovi u prvom planu.
Nisamo osobno slušao razliku, forumska pamet je u pitanju, uglavnom vrijedi stav da je SB serija više orijentirana glazbi pošto je sealted izvedba, a PB serija koja je front ported, filmovima. Tu je riječ o nijansama i osobnim preferencama i vjerujem da i SB serija to odrađuje na visokom nivou.
Nikad nisam imao prilike, ali volio bi poslušati SB1000 jer uho mi je naviklo na PB pa da baš doživim tu razliku u 2 konstrukcijski različite izvedbe kabineta.
Također treba biti svjestan dimenzija PB serije jer to je doslovno kištra.
Da odgovorim tebi i ostalima.
Uzet je SB-1000Pro.
Za PB mi je soba premala, SB radi super + PB je dosta skuplji i veči.
Što se tiče kvalitete, naspram ovih što sam imao prije, ovo je druga klasa, makar nije baš preskup.
Čuje se razlika, ima puno više detalja u bas segmentu.
Recimo jučer gledali Prince of Persia, jurila neka ekipa na konjima, čuješ svako kopito na SVS-u dok recimo na Samsungu Q990B to baš i nije bilo tako.
Zašto se razmišljam oko stražnjih, zato jer mi je kauč/garnitura na stražnjem zidu a 3010i su preduboki.
Zato razmišljam raditi neki DIY za stražnje ili ako nađem neke rabljene slim tipa Kef T301/101.

Zadnje izmijenjeno od: 9800pro. 03.01.2024. u 13:59.
9800pro je offline   Reply With Quote