Tema: Pro Ping
View Single Post
Staro 26.12.2023., 11:08   #546
lux3320
Premium
Moj komp

lux3320's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
"Operatori javno dostupnih elektroničkih komunikacijskih usluga u nepokretnim mrežama su obvezni omogućiti krajnjim korisnicima korištenje vlastite terminalne opreme za korištenje usluge širokopojasnog pristupa internetu umjesto opreme operatora. Krajnjim korisnicima moraju biti javno dostupni svi potrebni podaci za spajanje vlastite opreme, a ukoliko je potrebno da krajnji korisnici moraju dostaviti podatke o opremi zbog provjere interoperabilnosti proces dostave podataka mora biti jasno naveden. Operatori u iznimnim i opravdanim slučajevima mogu zahtijevati uporabu vlastitog mrežnog terminala (ONT) prilikom pružanja usluge putem svjetlovodne mreže." - svjetlovodna = optička

ovo boldano bi trebalo značiti da će se pro-ping vjerojatno ograditi i reći da se koristi i dalje njihov router
bar za one korisnike koji su kod njih na optici. a to mislim da je većina

poslao sam im mail u vezi ovog zakona, ali se prave malo grbavi i kažu da se može spojiti moj router u bridge. pa reko to znam. ne pitam vas to