Citiraj:
Autor xlr
Koristim 4G cisto zato jer je maltene svugdje dostupan (barem oko mene) i zbog kvalitete poziva (volte), tako da mi 3G nije neka opcija. I ovako imam 2 dana autonomije, ali mogao bi za test probati jedan vikend na 3G-u. Samo da ne bude "ono sto stedim koristenjem 3G-a popapam s upaljenim ekranom cekajuci da se sadrzaj izloadira" heh
|
3G ima bolju pokrivenost od 4G, pa bi samim time i baterija trebala trajati duže. Što se brzine tiče, speedtest mi ne baca neki značajan rezultat, ali stvarno sve što sam probao radi ok. Surfanje je instantno, a nema ni problema kod reprodukcije HD sadržaja s YouTube-a.
Ako imaš onu statistiku baterije gdje se vidi mobilni signal, pogledaj prvo statistiku sad za 4G i koliko je jak signal bio, te onda isprobaj vikend na 3G i za njega vidi statistiku.
Citiraj:
Autor zalosnasova
Jesam li ja možda propustio da je u HR redukcija struje pa je bitno da li baterija traje 1 ili 2 dana?Inače se slažem sa xlr-om,bilo bi dobro zamrznuti sadašnje stanje bar na godinu dana 
|
Ja uvijek kad kupujem mobitel, kupujem onaj na kojemu baterija traje dugo. Badava ti mala baterija i brzo punjenje kad ćeš ić negdje, mobitel prazan, punjača nemaš sa sobom, a nemaš ga ni gdje uštekat.
Preferiram sporo punjenje i dugotrajnu bateriju.