Citiraj:
Autor mann
Ovako nekako ti mi na Kvarneru i obali gledamo na Pbz i zabu s time da je pbz baš užas što se uvijeta tiče, zaba iako nema poslovnica kod nas i dalje slovi za korektnu banku. Iako je to samo moje mišljenje čiji mi se da je opce mišljenje kod nas tako. Tu i tamo netko stvarno otvori pbz iz nekih mazohističkih razloga i kod nas, najčešće jer mu je firma tamo ili nešto slično ali ono pusti me da vršitim.
Ja sam slicno imao pbz kod nas jer mi je poslovnica u istoj zgradi. Shvatio glupost i prešao dalje. Nikad neću zaboraviti naknadu za zatvaranje kredita. Mislim da je to danas zabranjeno naplaćivati ali tada su bili medju rijetkima koji su na tome derali. Nakon što sam zatvorio račun, račun je zbog neke naknade od desetak kuna otišao u minus, poslali mi opomenu koju su naplatili 5 puta više nego je račun otišao u minus. Mislim da je i to danas zabranjeno. Uglavnom sisaj ovce dok možeš.
|
U tom slučaju da, međutim ova neka mjesta na Jadranu gdje sam bio
nisam imao problema sa pbz poslovnicama/bankomatima. Ali ako je situacija
takva kako kažeš vjerojatno bih promijenio banku. Inače sam u PBZ-u nekih 15-tak godina, Zaba mi se zamjerila sa par situacija. A kao što sam rekao
zbog dostupnosti samih poslovnica/bankomata ostale banke mi nisu bile opcija, eventualno jednog dana ako ću zatrebati kredit zbog bolje kamate.
Ali van toga u Zagrebu 0 bodova. Dižem često keš, neke stvari koje kupujem
ne želim da banka zna, tako da mi je bankomat neophodan.