View Single Post
Staro 22.12.2023., 07:30   #1975
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Uf na mobitelu baš nikad ne bi igrao.
Osobno ni ja ne bi sa touch kontrolama (osim tipa point and click avantura) ali ovo gdje igram sa origigi kontrolerom - mislim da bi stvarno moglo biti ok.

A veličina ekrana nije toliko loša, mislim naravno ako baš nemaš neki minijaturni ekran na mobu.
TV je veći ali trebaš uzeti u obzir da ti je ovaj na tipa pola metra od glave, a TV na 3-4m ili koliko god.
Tako da razlika nije tolika koliko se može činiti na prvu bez probavanja.

Generalno mi se sviđa ideja da mogu koji put krepan zaleći u horizontalu i casual nabaciti štogod na brzinu.
Vidjet ćemo koliko će se puta u stvarnosti to stvarno i dogoditi

Mene osobno, kod ovog konkretnog rješenja koje sam linkao, jedino brine osjećaj težine mobitela dok strši pod kutem iz samog kontrolera.

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
....zbog grčeva u rukama. Krenu me zezati grčevi i počnu mi trnut ruke nakon manje od 30min igranja i lagano sam odustao.

... Na svima na kojima se mogao kupiti, sam kupio i grip radi lakšeg i boljeg držanja, pomaže, ali samo mrvu duže ga mogu držati.
Možda ću imati iste probleme kao ti, ali nadam se da će mi ergonomija "pravog" kontrolera dati štogod više ergonomije od integriranih kontrolera na tim handheldima.

Javim dojmove kad se odigra štogod
Igorr je offline   Reply With Quote