View Single Post
Staro 22.12.2023., 05:52   #1974
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp
 
Disco's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,476
Na nekim rivju je frajer rekao da igre rade bolje na doslovno bilo kojem mobu ili tabletu, nego na tom čudu od sonya.
Nakon rastavljanja, koje je BTW vrlo user unfirendly tj sve je dosta tanašno i polijepljeno i ogromne su šanse za uništit ga ako ti npr ode analog ili baterija, je vidljivo da je unutra neki mislim mediatek jeftikaner. Ovdje zapravo plaćate masno ugrađeni gamepad i PS licencu, jer je ostatak izgleda vrlo jeftin.

Ali dobro, ako imate te probleme da TV ne smijete koristiti, a ne smeta vam manji ekran.. i ne želite na običnom mobu/tabletu sa uparenim dualsenseom...onda je ovo jedino riješenje.

I ja sam u SteamDeck timu, samo je meni lagano pun miš handhelda jer sam se dugo igrao na njima i meni su bili top i bolji od velikih konzola jer sam ih mogao furat gdjegod sam htio....zbog grčeva u rukama. Krenu me zezati grčevi i počnu mi trnut ruke nakon manje od 30min igranja i lagano sam odustao.

A imam: 2xGBA(jedan je modan sa ekranom od AGS101, masno ga platio),2XNDS (lite i xl),2X3DSxl,PSP,2xVita(OLED i lcd). Na svima na kojima se mogao kupiti, sam kupio i grip radi lakšeg i boljeg držanja, pomaže, ali samo mrvu duže ga mogu držati.
__________________
Slobodno me dodajte na PSN

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 22.12.2023. u 05:58.
Disco je offline   Reply With Quote