View Single Post
Staro 21.12.2023., 18:17   #1971
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Pa sad kad jesam do kraja zvuci kao jos gora ideja, remote play imam na mobu. Nemam gljivice i veci ekran. Ali mi sad jos manje ima smisla kupovati za 200€ nesto sto vec prakticki imam na mobitelu, tj samo moram skinuti app.

Ako uredaj radi na slicnom principu treba mi konzola stalno upaljena i dobar net. Jebg ne vrijedi mi to 200€. Kuzim da ce imati svoju dozu fanova, ali bih radije onda investirao malo vise u steam deck. Ovo mi bas ostavlja dojam bacenog novca, ali to je samo moje misljenje.

A gle, ovisi što ti treba, ovo nije konzola jednostavno, te se to od navedenog uređaja ne treba ni očekivati, a ruku na srce cijena nije ni blizu konzola, jer najjfetiniji steam deck je skoro 400 eura, a za isti ti treba još i dodatna memorija, dok je novi OLED već preko 500 eurića.

Ja osobno imam mob od 150 eura jer mi isti služi za osnovne stvari i ne patim od istog, koji nema kvalitetan i veliki ekran, te mi igra na istom nije opcija, a još kad pomislim da bi me netko mogao nazvati u pola igre smuči mi se, tako da to u startu otpada
Ovo čudo daje vrlo kvalitetan stream PS 5 sadržaja u FHD rezoluciji pri 60 fpsa, a iz videa po netu i recenzija to jako lijepo izgleda na 8 inča ekranu,dok je Sony to tako i izreklamirao, ako netko ima koliko toliko solidan net nema laga niti ičeg, tako da ne vidim čemu toliko negativan stav prema istome.
Jednostavno je, ili se pronalaziš da će ti biti od koristi, ili ne, imam feeling da vas je dosta očekivalo neku super uber konzolu, a tako nije ni najavljeno koliko se sjećam.
Što se tiče ovog za upaljenu konzolu, istina je da ista mora raditi, ali nemam s tim problem, imam u planu držati non stop u rest modeu i preko Portala ga samo probudim odakle god, bio kod kuće, ili kod legosa sa nekim normalnim kućnim netom, jer mislim da je oko 15mbs uploada sasvim dovoljno za kvalitetan stream bez vidljivog laga, barem po onome što sam pročitao.

Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 21.12.2023. u 18:23.
slavonac90 je offline   Reply With Quote