Citiraj:
Autor domy_os
|
To su gazerske aranzer klavijature, koje ovise o podneblju i stilu koji se svira za publiku, kucne zabave, ili dok se buduci gazeri ne ohrabre iz anonime kucne svirke. Nema ti kod njih starosti, cak i model prije njega, uredno se koristi i sviraju bez prestanka. Jedino, ako kolega Huzo, srami se na forumu priznati da se priprema za narodnjake, onda bi radi ponude gotovih sound setova, mogao razmotriti i neke druge modele.
Huzo javi se na PM, za godinu dana bit ces skoro kao
Erdzan
Citiraj:
Autor huzo
Nisam naišao na sličnu temu, no naišao sam na nešto zanimljivo. Kupujem si polovnu klavijaturu ,sviralo jelte...i sad kod nas je mali izbor toga na njuški i na fejs marketplace...i sad ja pitao svoju ekipu po Njemačkoj i gledam i ne vjerujem cijene...kod nas recimo Korg pa4x je 3000€, kod njih 400-600...pa da li je moguće takva razlika??
|
Od spomenutih u temi oglasnika, kleinanzeigen.de ima najveci raspon ponude, najvise kucnih sviraca, sto cesto znaci puno povoljnije. Ima svugdje muljaza, ali generalno je jako dobar oglasnik.
Postoji i odlicna burza US izvedenice Keyboards.De, Keys.de, Amazona.de, samo sam preumoran da ti trazim poveznice. No, HR je jako velika po pitanju korisnika, pa treba i drugim kanalima vidjeti tko prodaje, oglasi su tek pola price.