Citiraj:
Autor tizhu
vjerujem da sve to stoji, ali ako ganjaš zvuk na koncertima pikiraj se ispred tonca ili u nekom uskom krugu oko njega. sve ostalo gubiš. ili je jedan zvučnik glasniji ili kasni, ili te bas probija na najjače ili ako su u prvom redu više ne znaš od kuda dolaze svi zvukovi ... tamo je zvuk najgori, ono baš loš.
opet .. ako si u areni ili domu sportova sve sjedalice su koma skoro.
ovisi o izvođaču ... ako je rokanje odem u prvi red i pivica u ruke 
|
Godinama sam fotkao koncerte, tako da sam uvijek oko rasvjete i tonaca. Uvijek su prepotentni, a odrade posao za k. Na kraju najbolje bude na otvorenom, dosad nisam bio na lošem koncertu na otvorenom.
Citiraj:
Autor LAcy
Inace volim ici na live koncerte i bio sam na puno njih. U zadnje vrijeme je zvuk preglasan pa svi nose cepice za usi. Onda tonci (ne Huljic  ) valjda prilagode zvuk tome, dignu visoke (suprotno od ovog na sto se ti zalis) pa sve prsti.
Btw, ZZ Top sam vidio prije par godina, otvoreni amfiteatar i bilo je fenomenalno
Vec sam kupio kartu za kotrljajuce metuzaleme  Al' je stadium, zatvoreni i vjerojatno ce bit bucno. Iako vece desetljecima ljudi idu na njihove koncerte jer im je vjerojatno zadnja turneja, ova bi stvarno mogla biti zadnja i zelim ih vidjeti 
|
Ovdje će biti u zatvorenom, i to u prostoru gdje sam već bio i nemam dobra iskustva. Začudilo me i da idu na turneju bez Dustya, tako da je ovo definitivno oproštajna, pa sam prožvakao i preskupe karte.
A ovo sa zadnjim turnejama je postala komedija. 2018. sam bio na Aerosmith Aero-vederci "zadnjoj ikad" turneji. Trenutno su sad već na drugoj turneji nakon te
Cliff Richarda sam gledao prije mjesec dana, a ono što je tužno...ne znam kaj će mi od koncerata ostati za otići poslušati nakon kaj svi pokrepaju ili završe svoje pete farewell ture.
Offtopic smo debelo