Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 20.12.2023., 17:59   #11540
jean luc
Premium
Moj komp
 
jean luc's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 559
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
nahvalili su ga po svim YT kanalima ( što mi je jasno jer inwče nebi dobili ništa za novu recenziju) ali i neovisni tjuberi koji ga plate svojim novcem pa reko za tih 180 "evra" nemre bit puno lošiji od onog za 1000+ €
trebo bi ga GLS dostaviti sutra tako da "stari" Denon ide u mirovinu.

imaju stilizirani amp ali u te D klase od pol kile ne vjerujem baš.

budem koristio vtuner ili koji internet radio ima , sa streamingom svojih datoteka sa PCja.
one servise nemam namjeru plaćati.

najveća stavka mi je pouzdanost da ne gubi vezu ili se freeza.
probaću i taj njegov app mada on radi i sa third party appovima. ja imam plaćen Bubble upnp i to mi radi dobro.
Malo sam se igrao sa osnovnim modelom, Wiim Mini, i ono što mi je ostavilo najboji utisak jest stvarno više nego dobra upravljačka aplikacija, ja bih rekao potpuno na nivou BluOsa, pa čak - za moj ukus - i malo ergonomski bolja.

Inače, nakon isprobanih nekoliko tih streamera, rekao bih da je aplikacija za upravljanje i najvažnija stvar kod modernih streamera, jer što se tiče nekih zvučnih performansa tu i nema neke razlike, barem dok pričamo u uređajima normalnih cijena (s tim da one fakat skupe nisam imao priliku isprobat).

Barem to vrijedi u slučajevima kad se streamer koristi kao transport, dakle kad signal ide u vanjski DAC na konverziju. No obzirom da ovi novi Wiimovi imaju vrlo dobre čipove - dapače, Wiim pro ima AKM - mislim da taj uređaj može u jako dobar sustav drito u običan linijski ulaz, bez da bi se tu nešto kompromitiralo.

Wiim Amp se isto nadam isprobat kad uspijem, mislim da može biti izvrstan uređaj jer ima dakle i taj WiimApp, vrlo dobar chip-amp (TI 3255, mislim), a posebno jer ima subwoofer management sa kontrolom rezne frekvecije (Hi-pass), tak da mi se čini da se iz njega može dobit mrak sound širokog frekvencijskog spektra, sa dobrim malim monitorima kojih svakako ima, i nekim solidnim subom srednje klase - dakle, za pristupačne novce skoro pa full range sustav, što je inače vrlo teško, posebno ak kupuješ gotove proizvode na tržištu
jean luc je offline   Reply With Quote