Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 20.12.2023., 17:28   #11539
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
I ja bas proucavam te Wiim streamere jer trenutno koristim RPI kao Squeezebox player i preko njega streamam internet radio, yt, deezer, spotify, lokalnu muziku. Sve je to super i radi bez ikakvog odrzavanja. Setup je fizicki, recimo to tako, nelijep a softverski se bazira na Logitechovom media serveru i ide kroz web UI. Plus je ajde sto ga mozes kontrolirati sa kompova i mobova jer ne ovisis o appu na mobu.

Paralelno uz sve to se vrti i chromecast audio zbog jednostavnosti kontrole i lakoce castanja. Njega sam dugo koristio, pa prodao jer sam mislio da mi pored RPI setupa vise nikad nece trebati i odmah pozalio. Nakon par godina napokon uspio naci jednog za normalnu cijenu i taj ne ide vise nigdje!

Anyway, Wiim izgledaju vrlo zgodno, vrijedi prouciti!
:P
nahvalili su ga po svim YT kanalima ( što mi je jasno jer inwče nebi dobili ništa za novu recenziju) ali i neovisni tjuberi koji ga plate svojim novcem pa reko za tih 180 "evra" nemre bit puno lošiji od onog za 1000+ €
trebo bi ga GLS dostaviti sutra tako da "stari" Denon ide u mirovinu.

imaju stilizirani amp ali u te D klase od pol kile ne vjerujem baš.

budem koristio vtuner ili koji internet radio ima , sa streamingom svojih datoteka sa PCja.
one servise nemam namjeru plaćati.

najveća stavka mi je pouzdanost da ne gubi vezu ili se freeza.
probaću i taj njegov app mada on radi i sa third party appovima. ja imam plaćen Bubble upnp i to mi radi dobro.

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote