Citiraj:
Autor xlr
Ovo nam je bilo u uzem izboru + neka celicna tava po izboru:
ZWILLING Simplify Stainless Steel 5 Piece https://amzn.eu/d/5bGNcjF
Nemam pojma gdje je ovaj WMF proizveden, ne nalazim info na ambalazi ili loncima. Nadam se da ce duze trajati od ovih izvitoperenih loncica iz Plodina koje smo do sad imali.
A teflonska tava, znam, govno su. Mislim na neku low sticking tavu (ne mora biti teflon). Uvijek smo imali jednu takvu za neke specificne namjene, koliko god rijetko je koristili. I uvijek je bile neko sranje tipa Delimano ili sl. I nikad nije dugo trajala.
Mislio sam da ti pekaci za palacinke nis ne valjaju  Budem opet proucio tematiku, tnx!
|
Gledao sam i taj set. Nek te ne zavara taj "popust" na Amazonu, u Njemačkoj mu je regular cijena 150-200, ovisno o dućanu kolko sa polovio. Doduše, na Zwilling shopu je 349.
Ma ima more tih setova, odabrat suđe teže nego auto
Za tave smo u procesu prelaska na ljevano željezo (Petromax). Funkcioniraju normalno na indukciji pa je no brainer. Uz njih imamo neke obične, imaju neki premaz gore, nije teflon, neka keramika il tak neš. Mislim da su Tognana. Za ispeć jaja, neš na brzinu su okej.
Pekači, da, i nas je iznenadio al palačinke ispadnu ko na onim štandovima kaj prodaju. Uzeo ga u Kauflandu prije par godina i super, skoro pa ni ne treba uljit podlogu kod pečenja.
Citiraj:
Autor Garro
Stainless steel VMF lonce iz Lesnine imam više od desetljeća, koriste se cijelo vrijeme na indukciji i kao novi su. Kako stvari stoje, vjerojatno će me nadživjeti. 
|
Eh, taj stariji set definitivno. Punica ima također VMF set al star oko 30 godina. Neuništiv je.